Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bunun dâhilin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ayrıca, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin manzara önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya doğru açılmaktadır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi mevki anında insanoğluın binayı güvenle terk etmesini esenlar. üste yapı içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mahzur olabilir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, gayrı yangın kapıları kabil yapı güvenliği niyetının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına hileınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Sınırlı bir ısıevet kadar dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın hariçya çıkmasını sağlayana derece dayanması çok önemlidir.

Yangın Bapsı yangın kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak yürekin kullanılmaktadırlar.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yakışır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan etkili başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı özellikle yetişmek üzere kullanım amacına ve kullanan nefer nüshasına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birmebzul insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu tuzakışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page